2021-06-07 06:45:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jó lehetőségeket hoz a nap munkában és szerelemben

Napi horoszkóp június 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha valaki menni akar: engedd el! Azzal nem mész semmire, ha akarata ellenére akarod magadhoz láncolni. Az elengedésben több nemesség, és több vonzás is van! A végén még meglátod, visszasomfordál a másik.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlan találkozásban lehet részed. Mintha a múlt elevenedne meg életedben. A találkozás ráébreszthet: minden megvan, minden visszahozható, semmi nem múlt el teljesen. Ha valami múltbeli jóra vágysz, idézd fel magában az emlékét!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne mindig másban keresd a hibát, hacsak nem kifejezetten az a célod, hogy konfliktusok legyenek a kapcsolataidban. Az önelemzés, a tükörbenézés most mindennél fontosabb lehet. És hogy legalább önmagadnak ismerd be, ha hibáztál.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A megérzéseid hihetetlenül erősek a mai napon. Adódik egy helyzet, amikor mindenki tanácstalan lenne, de te pontosan tudod, mit kell tenned. És az nem csak célszerű, hanem helyes is.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kissé magányosnak érezheted magad, akkor is, ha tudod, milyen sokan szeretnek. Ezen csak egy nagy baráti beszélgetés és ölelés segíthet! Keresd fel valamelyik régi barátodat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kedved támadhat kipróbálni valami szokatlan tevékenységet. Ne félj az újtól, mert nagyon is jól sülhet el, amit teszel. Még ha pénzbeli nyereségre nem is számíthatsz azonnal, akkor is élvezni fogod hogy kiszakadsz a monotóniából.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon sok pozitív hatás ér, amitől igazán kivirulsz, napsütésessé válik a kedved. Azért még ne hanyagold el a kötelességeit sem. Annál is inkább, mert ma külön elismerésre is számíthatsz a főnökeid, munkatársaid részéről.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó lehetőségeket hoz a nap munkában és szerelemben. Ha szingli vagy, megismerkedsz valakivel, aki alaposan felráz (tettetett) nyugalmadból. Ha állást keresel, ma végre szerencsével járhatsz, visszahívnak valahonnan.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mostani helyzetedet nem látod még rózsásnak, de hamarosan változik a helyzet. Új lehetőségek bukkannak fel, talán még egy új állást is találhatsz. Vagy a régi helyeden vannak változások, amiket meglovagolhatnál.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Vigyázz a jó híredre. Az utóbbi időben támadások érhettek, de ezeket csak annyira kell komolyan venned, amennyiről valóban szólnak. Talán némi igazságuk is van a téged kritizálóknak. De semmi nem megváltoztathatatlan.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A pénz ma valahogy az öledbe pottyan: nyersz vagy találsz valamit, esetleg visszakapsz egy kölcsönadott összeget, vagy a számládon írnak jóvá valamit. A szerencse a szerelemben is megtalál: járj nyitott szemmel!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Figyelj jobban oda a munkádra. Te akár a csúcson is érezheted magadat, de ez nem ok arra, hogy lazíts, hogy ne figyelj a külvilág visszajelzéseire. Ma minden változik, de helyzetedből adódóan te követheted a változásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: